Metsäkulman

Tukenanne eläimen koko elinkaaren

Suomen laajin uurnavalikoima

Alusta asti oli selvää, että haluamme panostaa monipuoliseen uurnavalikoimaan. Pitkällisen etsinnän jälkeen löysimme upeita uurnia valikoimiimme. Osa uurnista on myös meidän suunnittelemia yhteistyössä niiden valmistajien kanssa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan ja uniikin uurnavalikoiman. Suurinta osaa uurnamalleista saa Suomesta vain meiltä.

Lohtu uurna lemmikille
Kaunis Lohtu uurna.

Uurnan valinta

Uurnien suhteen olemme huomioineet kaiken kokoiset eläimet. Meiltä löydät valikoimasta sopivan uurnan niin hamsterille kuin hevoselle.

Lemmikkiuurnia
Osa uurnavalikoimaamme

Uurnaa valitessa kannattaa pohtia onko tuhkat tarkoitus säilyttää tai haudata/sirotella. Tästä päästään hyvin miettimään kumpaakin tarkoitukseen parhaiten sopivia malleja.

Yksi vaihtoehto on myös säilyttää osa tuhkista ja osa haudata.

Uurnan valintaan vaikuttaa myös eläinystävän koko. Tämän suhteen olemme halunneet helpottaa valintaa selkeyttämällä uurnien koko luokkia. Nettisivuillamme ja uurnakuvastossamme on selkeästi merkattu minkä kokoisille eläimille mikäkin uurnakoko sopii.

Jos tuhkat halutaan säilyttää löytyy valikoimastamme monta erilaista vaihtoehtoa. Metallisista uurnista patsaisiin ja puisista malleista uniikkeihin kehysmalleihin.

Patsas uurna.
Vierellä patsasuurnia on saatavilla useita eri rotuja. Patsaat ovat pääsääntöisesti tilaustuotteita. Lisä kuvia ja hintoja saatte sähköpostilla.
Kissat kissauurna
Kissauurna
Ystävä uurnassa eläinystävän tuhkat menevät kehyksen jalkaan.

Sirotteluun/hautaamiseen soveltuvat parhaiten Ikuinen ystävä-uurna tai Lohtu, Kehto uurnat. Mutta myös puiset uurnat soveltuvat haudattavaksi.

Ikuinen ystävä uurna lemmikille.
Ikuinen ystävä-uurna on pahvinen uurna.

Hevosuurnat

Hevosille ja poneille oli haastavinta löytää tarpeeksi isoja uurnia. Olemme saaneet useamman uurnavaihtoehdon myös isommille eläinystäville valikoimaamme.

Aarre on hieno uurna malli, upeiden yksityiskohtien kanssa. Arkun mallista uurnaa voidaan pitää esille kansi auki, koska tuhkat sijoitetaan toisen kannen alle. Näin ollen sisäkannen päälle voidaan sijoittaa vaikkapa hevosen kenkä ja kuva.

Aarre hevosuurna
Hevosuurna
Mestari uurnaan menee osa hevosen tuhkista.

Voitte tutustua uurnavalikoimaamme netissä tai eläinlääkäreiden luona uurnakuvastoomme. Toimitiloihimme saa myös tulla uurnavalikoimaa katsomaan ajanvarauksella.

Jos valikoimasta mikään uurna ei tunnu sopivalta. Pakkaamme eläinystävän tuhkat, myös omistajan itse toimittamaan uurnaan veloituksetta.

Mikäli teillä herää jotain kysyttävää liittyen uurniimme, ottakaa yhteyttä.

Uusimmat