Metsäkulman

Tukenanne eläimen koko elinkaaren

Olemme erilainen eläintuhkaamo

Lemmikkiuurnia

Me olemme erilainen avoin eläintuhkaamo. Haluamme raottaa tuhkaamisen tabuverhoja.

Saimme huomata liike-ideaamme jalostaessa miten sulkeutuneita tuhkaamot Suomessa ovat. Englannissa pääsimme uunien valmistajan opastamana tutustumaan kahteen eri tyyppiseen tuhkaamoon. Toinen oli isompi tuhkaamo, joka teki tuhkauksia linjastotyönä. Toinen pienempi yksityinen missä tuhkaukset tehtiin arvokkaasti eläintä kunnioittaen. Näin meille haluttiin näyttää ääripäät.

On sanomattakin selvää, että tykästyimme yksityiseen toimijaan, jonka puheista kumpusi arvostus työhönsä ja poisnukkuineisiin lemmikeihin.

Olemme tehneet pari vuotta työtä etsien meille sopivan uurnavalikoiman. Sattumien kautta Suomen laajin uurnavalikoima löytyy meiltä. Tiedämme, että jokainen eläin on oma yksilönsä ja niin tulee olla sen uurnakin.

Meille tulevat eläimet eivät ole vain numeroita. Meillä eläin kulkee viimeisen matkan nimellään, numeron lisäksi. Koska tiedämme, että eläin on perheenjäsen.
Monesti paikkakunta vaihtuu ja muut ihmiset ympärillä, mutta se eläinystävä pysyy tukena.

Me haluamme olla teidän tukena saattelemassa rakasta eläinystäväänne sateenkaarisillalle. Sillä eläimen viimeisen matkan tulee olla yhtä arvokas, kuin on ollut sen elämä.

Uusimmat