Metsäkulman

Tukenanne eläimen koko elinkaaren

Toimitusehdot

Verkkokaupan metsakulman.com tuotteita myy Metsäkulman Eläintuhkaus Oy, y-tunnus 2849022-4.

Myymme tuotteita 18-vuotta täyttäneille yksityishenkilöille sekä yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Pidätämme oikeuden olla myymättä asiakkaalle, jolla on toistuvia palautuksia.

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24% EU:n alueella. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ostoskorin kautta. Täytä kaikki tietosi huolellisesti. Huomaa täyttää kaikki kohdat ja muista hyväksyä toimitusehdot niin pääset eteenpäin. Tietojen syöttämisen jälkeen järjestemä ohjaa sinut maksamaan tilaustasi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, Nordea, S-Pankki sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) sivuston kautta.  

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Tilauksesi lähtee varastoltamme mahdollisimman pian, pääsääntöisesti viikon sisällä. Tuotteen varastosaldo ilmoitetaan tuotteen yhteydessä. Jos tuotetta tilataan enemmän kuin saldo näyttää, niin toimittajasta riippuen toimitusaika on 2-6 viikkoa. Osa tuotteista on ennakkotilaus-/tilaustuotteita, joiden toimitusaika on n.1-2 viikkoa riippuen tilanteesta.

Toimituskulut

  • Postipaketti 8 €
  • Kotipaketti 14 €
  • Nouto 0 €

 

Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja. Nouto on myös mahdollista erikseen sovittuna: [email protected] puh. 040 512 9269 

Vaihto ja palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Asiakkaan omista materiaaleista tehdyillä ja/tai  asiakkaan toiveiden perusteella räätälöidyillä tilaustuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista vaihto- tai palautusoikeutta.

Asiakas vastaa palautuksesta koituvista toimituskuluista itse. Reklamaatiotapauksessa toimituskuluista vastaa myyjä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi myyjälle. 

Reklamaatio-oikeus koskee selkeitä valmistusvirheitä. Käytöstä johtuvaa kulumista tai rikkoutumista ei korvata. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteestasi, otathan yhteyttä meihin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös Postille.