Metsäkulman

Tukenanne eläimen koko elinkaaren

Eläinpalvelut

Eläinkoulutukset

Tarjoamme koulutuspalveluita kaiken kokoisille ja ikäisille eläimille. Järjestämme ryhmäkoulutuksia-/ kursseja, sekä yksityistunteja.

Otamme aina huomioon eri eläinlajien luontaiset tarpeet. Tämän vuoksi osalle eläinlajeista parhaaseen tulokseen, päästään tutustussa kotiympäristössä yksityiskoulutuksen avulla.

Yksityiskoulutukset pidetään joko toimitiloissamme tai kotikäynteinä. Koulutuksien sisältö räätälöidään aina juuri teille sopivaksi. Toisilla tarve voi olla esim. kokeisiin valmistavaa treeniä ja toisilla taas käytösongelmaan(hutipissailuun, puremiseen yms.) avun etsimistä.

Tarjoamme myös ryhmätreenejä/koulutuksia tilauksesta esim. pentuetapaamisiin tai vaikkapa treeniporukoille.

Olisi sitten kyseessä kissa, koira tai vaikkapa ankka, ota yhteyttä ja varaa aika.

Koiran koulutus

Eläinpalvelut

Tarjoamme myös muita eläinpalveluita koulutuksien lisäksi esim. eläinten kynsien leikkuuta.

Valmistamme myös uniikkeja lemmikkieläinleluja aidoista riistalintujen sulista ja riistaeläimien nahkoista, jotka suurin osa on itse metsästettyjä. Lisäksi käytämme itse kasvattamien lintujen sulkia myös tuotannossa.

Valokuvauspalvelut mahdollistavat uniikit kuvat eläimestäsi. Eläinten kuvaamisesta on yli 10v kokemus ja näin ollen pystymme hyvin hyödyntämään kuvaamisessakin eläinten luontaista käyttäytymistä. Näin kuvista tulee aitoja ja niistä välittyvät aidot tunnelmat. Pääpaino kuvaamisessa, onkin tilannekuvissa eläimen omassa ympäristössä.

Tarjoamme myös ohjattu ulkoliikuntaa.

Haluamme tarjota teille sujuvaa arkea eläimenne kanssa.

Hinnasto

Yksityiskoulutus kentällä/maastossa tai toimitiloissamme 45€/h

Kotikäynti 60€/h
+ kilometrikorvaus 0,50e/km

Kynsien leikkuu 5€/eläin

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%