Metsäkulman

Tukenanne eläimen koko elinkaaren

Muistomerkit ja kyltit

Muistokivi

 
 
 
Upea graniitista valmistettu muistokivi rakkaalle eläinystävällesi.
 Kiveen voidaan kaivertaa toiveidesi mukainen kuva ja teksti -yhdistelmä, jonka voit suunnitella itse tai valita valmiista mallistosta.
 
 

Muistomerkit

Cheriest-lemmikkimuistomerkki on suunniteltu ulkokäyttöön ja sen voi laittaa lemmikkieläinhautausmaalle, omalle pihalle tai mökille.

Cheriest-lemmikkimuistomerkki kestää säänvaihteluita ja myös pakkasta hyvin. Valmistusmateriaalit ovat metallia ja ulkokäyttöön soveltuvaa muovia.

Muistomerkki on korkeimmalta kohdaltaan 55 cm korkea ja leveimmältä kohdalta 15 cm leveä. Muistomerkin laatta, johon lemmikin kuva ja kaiverrus tulee, on kooltaan 10 x 15 cm.

Tuote valmistetaan pääosin käsityönä Keski-Suomessa. Valmistustavan vuoksi jokainen valmistettu kappale on uniikki. Kaikki tuotteet, sen osat ja kokoonpano ovat suomalaista työtä.

Hinta 89€

Taustojen sävyt: antiikkopronssi tai antiikkihopea

Figuurien sävyt; valkoinen, musta, hopea, kulta

Mikäli jokin rotu tai eläinfiguuri ei ole valmiissa esillä. Valmistetaan figuuri tilaajan kanssa yhteistyössä.

Tilaukset [email protected]

 

Previous
Next

Nimilaatta

Minifiguuri eli nimilaatta on korkeimmalta kohdaltaan 4 cm korkea ja leveimmältä kohdalta maksimissaan 8 cm leveä. Se soveltuu esimerkiksi tuhkauurniin, nimikyltiksi jne. Minifiguurin voi kiinnittää liimalla tai kaksipuoleisella teipillä erilaisille, tasaisille pinnoille.

Hinta 25€

Sävyt; valkoinen, musta, hopea, kulta.

 

Saatavilla olevat koira-, kissarodut, sekä muut eläimet näet yllä olevista linkeistä.

 

Tilaukset sähköpostilla [email protected]

 

Previous
Next